siervogels zaden noten enz.

kona.2.cd.200
Even geduld aub. ik ben er mee bezig.

Konacorn vogelvoer
 

Het beste voor uw vogels vindt u bij Konacorn. Iedere vogelsoort stelt haar eigen eisen aan de samenstelling van een zaadmengsel. Wij houden daar rekening mee en leveren daarom meer dan dertig verschillende zaadmengsels. Iedere vogelliefhebber kan zo beschikken over een mengsel dat optimaal is samengesteld voor zijn of haar favoriete vogels.

Konacorn stelt al meer dan 40 jaar voedermengsels samen. We doen dat op basis van rijke praktijkervaring, intensieve contacten met de vogelliefhebber en de allernieuwste wetenschappelijke inzichten. Alle mengsels zijn samengesteld uit eersteklas zaden en vruchten. Vanzelfsprekend zorgen we voor een intensieve kwaliteitscontrole. Konacorn biedt hierdoor een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor iedere vogelsoort. Uw winkelier weet er meer over, maar bij vragen mag u ook direct met ons contact opnemen.

Extra zorg
De vogelvoeders van Konacorn bevatten:

  • Koolhydraten voor een goede energiehuishouding
  • Eiwitten voor een hoge biologische waarde
  • Vetten met een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren
  • Vitamines, mineralen en sporenelementen voor de productie van enzymen en hormonen

Een aantal voeders bevat groente-bestanddelen en/of bessen, afhankelijk van de behoefte van de vogelsoorten waarvoor de mengsels bedoeld zijn. Ook is extra zorg besteed aan een goede smaak en een hoge verteerbaarheid.

Duifachtigen

 

 

Papegaaien

 

Ei / krachtvoer               

 

Kanaries

 

 

Tropische vogels

 

 

Diversen

 

 

Parkietachtigen

 

Vinken – Putters – Sijzen

 

 

 

 

 

Bodembedekking

  • Schelpenzand