Over Ons

We zijn onze winkel begonnen in 2004 met de passie voor de koi en de vijver. De winkel is gecreëerd in voormalige bloemenkassen, met verschillende maten vijvers met Koi en diverse andere vissen en steuren. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een mooi en veelzijdig vijvercentrum.

Ook importeren we Koi uit Japan, Israël en Thailand. Al onze vissen worden uiteraard getest op ziektes en parasieten. Zo zijn we ook gekomen op het voer dat we voeren en verkopen. Het voer moet goed voor de vissen zijn en de vijvers zo min mogelijk belasten. Buiten dat om kopen wij als grootverbruiker een stuk goedkoper in en dat merken onze klanten natuurlijk ook, onze lage prijzen zijn landelijk bekend.

Tevens verkopen we ook alles voor de vijver, van vijverpompen, vijverbeluchting, UV-C lampen, waterbehandeling en medicijnen voor Koi en andere vissen.

Voorin de kassen hebben we een mooie landelijke lifestyle-winkel met bloemen, planten en woonaccessoires, een echte verrassing voor de Koi-liefhebber.

Naast de vijverafdeling bevindt zich de uitgebreide afdeling diervoer, van hieruit bedienen wij de vraag naar diervoer. neem het mee bij een bezoek of bestel makkelijk online via onze webshop.

We runnen het bedrijf met familie en andere Koi-liefhebbers. De vijvers zijn leuk om te bekijken en in de zomer hangen de kassen vol met zomerbloeiers en andere planten.

Zeker een bezoek waard!

Martin & Annemiek.