Canna Additieven

canna-additieven
boost_image_in_imgtag
show_image_in_imgtag

excl Verzendkosten kg
excl Verzendkosten kg
D-Block voorkomt verstoppingen van anorganische zouten in druppelsystemen, heeft een reinigende werking tijdens de teelt en is biologisch afbreekbaar. Het product is niet schadelijk voor planten en kan met iedere voedingsbeurt worden meegegeven.
De werking van D-Block is gebaseerd op anionogene detergentia.
excl Verzendkosten kg
CANNA Trace Mix bestaat uit diverse sporenelementen, die voor de planten onontbeerlijk zijn. Deze sporenelementen worden door verschillende enzymsystemen gebruikt en beïnvloeden zo de ontwikkeling van de plant.
excl Verzendkosten kg
Stikstof is een onmisbaar element in de plant; stikstof heeft een hoofdrol in de eiwitsynthese en in het energie metabolisme en is dus essentieel voor de ontwikkeling van de plant.
Verder heeft het invloed op chlorofyl, DNA en secundaire metabolieten. Daarnaast werkt het weerstand verhogend.
Vloeibare stikstof is direct opneembaar voor de plant en werkt ter bevordering van de vegetatieve groei.
excl Verzendkosten kg
Fosfor is een onmisbaar element in de plant; fosfor is een essentieel element in fosfolipiden en fosforproteïnen. Ook speelt het een hoofdrol in de energiehuishouding. Verder heeft het invloed op de bloei en op secundaire metabolieten. Vloeibare fosfor is direct opneembaar voor de plant.
excl Verzendkosten kg
Calcium is een onmisbaar element in de plant; Calcium is onder andere verantwoordelijk voor structurele en fysiologische stabiliteit van de plant weefsels. Het stabiliseert de celwand, heeft invloed op groeihormonen en het reguleert het transport van water en voedingstoffen in de plant.
excl Verzendkosten kg
IJzer is een onmisbaar element in de plant; ijzer heeft onder andere een rol in chlorofyl en een hoofdrol in de fotosynthese. Verder heeft het grote invloed op fysiologische processen en de energiehuishouding.
excl Verzendkosten kg

Kalium is een onmisbaar element in de plant; Onder andere voor de bloei, de eiwit- en koolhydraatsynthese, de waterhuishouding en het transport van water en voedingstoffen in de plant.

Kalium is direct opneembaar voor de plant, verstevigt het celweefsel, verhoogt de weerstand en bevordert de kwantiteit en kwaliteit van de bloeiende vrucht.

excl Verzendkosten kg
CANNA Start is een evenwichtige 1-component voeding voor zaailingen en (wortel)stekken. CANNA Start kan gebruikt worden op verschillende substraten zoals steenwol, cocos of aarde. Canna Start biedt alle micro- en macrovoedingselementen voor een zaailing of stek om zich te ontwikkelen tot een sterke gezonde plant.
excl Verzendkosten kg
excl Verzendkosten kg
excl Verzendkosten kg

excl Verzendkosten kg