Capsanthine 15kg. €150,-

Bestel
  • Beschrijving

Capsanthine

Om in de eigen Koi kwekerij en bij de Koi liefhebber juveniele Koi snel en mooi te laten uitgroeien tot vissen met een perfecte vorm en pigmentatie, werd het voeder Koi Capsanthine ontwikkeld. Het Koi voer werd uitvoerig getoetst aan de praktijk van een industriële Koi-kwekerij en verder verfijnd om een ideaal resultaat te bereiken. Dit Koi voeder is uitermate geschikt voor de kweek van Go-Sanke.

Het resultaat mag er dan ook wezen, de korrel :
Is zeer smakelijk door hoge gehaltes van “low-temperature” vismeel, krillmeel en biergist; heeft een uitgesproken hoge verteerbaarheid omwille van de reeds vermelde grondstoffen, hoogwaardige eiwitextracten & bloedplasma; zorgt voor een perfecte kleuring door natuurlijke carotenoïden uit het krillmeel, paprika extract, maïsgluten en speciaal geselecteerd zee-algen die hoge concentraties aan natuurlijk astaxanthine bevatten. zorgt door zijn hoge smakelijkheid en verteerbaarheid gecombineerd met een hoog eiwit- en vetgehalte voor een optimale groei.
Bevat toegevoegde ß-glucanen die het immuunsysteem ondersteunen zodat uw Koi niet enkel mooi maar ook gezond blijft.
Dit alles laat u toe om de juveniele Koi snel op grootte en kleur te krijgen zodat u sneller de Koi kan selecteren en uitleveren.

Nutritionele analyse
Ruw eiwit:        50.0 %        Vitamine A:                                   22500 IE/kg
Ruw vet:          10.0 %        Vitamine D3:                                   2000 IE/kg
Ruwe celstof:      1.5 %        Vitamine E:                                     200 mg/kg
Ruwe as:            8.0 %        Vitamine C:                                     300 mg/kg
Fosfor, totaal:      0.9 %        Koper-II-sulfaat pentahydraat/koper:   5.0 mg/kg